Hlavní stránkaPro média Tiskové zprávy a aktuality GTS Czech spustila v regionálních městech nové sítě

GTS Czech spustila v regionálních městech nové sítě

15. 01. 2013
Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS) rozšířil sítě v regionálních městech po celé České republice. Nové telekomunikační sítě s technologií FWA spustila firma GTS postupně ve 25 vybraných městech od podzimu loňského roku do začátku ledna. Představují zejména zlepšení možností využití moderních komunikačních technologií pro místní podnikatele. Špičkové parametry nových sítí jsou garantovány díky využití licencovaného pásma. Symetrické a neagregované připojení k internetu je ideálním řešením pro všechny firmy, které chtějí využívat moderní cloudové služby.

„Investice do nových regionálních sítí pro nás byla velmi významná – podtrhuje totiž náš závazek podporovat konkurenceschopnost místních podnikatelů. Její snazší získání jim právě díky moderní a kvalitnější technologii nabízíme,“ říká Pavel Brabenec, ředitel marketingové divize, GTS Czech. „Předpokládáme, že naše nové FWA sítě pokryjí potřeby více než tisícovky firemních zákazníků.“

Rychlejší síť nejen pro připojení k internetu se během podzimu a zimy postupně zavedla v následujících městech: Opava, Šumperk, Třinec, Uherské Hradiště, Žďár nad Sázavou, Děčín, Jindřichův Hradec, Litvínov, Mladá Boleslav, Znojmo, Most, Nový Jičín, Blansko, Litoměřice, Prachatice, Říčany, Třebíč, Ústí nad Orlicí, Česká Lípa, Cheb, Chrudim, Písek, Vyškov, Pelhřimov a Rumburk.