Hlavní stránkaPro média Tiskové zprávy a aktuality Řešení GTS Bezpečný internet získalo ocenění

Řešení GTS Bezpečný internet získalo ocenění

12. 02. 2013
Praha, 12. února 2013 - Komplexní řešení zabezpečení IT pro internetové připojení GTS Bezpečný internet, které zajišťuje telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS), postoupilo mezi šest nejlepších produktů v oblasti IT řešení a získalo ocenění IT Produkt 2013. Tento titul je každoročně udílen časopisem Computerworld za nejlepší služby, technická řešení či produkty daného roku na českém trhu.

GTS Bezpečný internet je efektivní řešení spravované certifikovanými odborníky, které poskytuje komplexní outsourcing ochrany před nebezpečným obsahem na internetu, jako jsou například viry, spamy či síťové útoky a lépe řídí využití internetové linky (zabezpečuje blokování neproduktivního provozu). V rámci outsourcovaných služeb zajišťuje tento produkt firewall, IPS, antimalware, antispam, kontrolu nad provozovanými síťovými aplikacemi či filtrování navštěvovaných webových stránek. Hlavním cílem tohoto řešení je přinést sofistikovanou síťovou bezpečnost společnostem, které využívají ke svému internetovému připojení rychlosti do 20 Mbps. Pro vyšší rychlosti a individuální případy je pak zákazníkům doporučováno dedikované řešení v rámci produktu GTS Managed Security.
„Společnost GTS Czech získala toto ocenění již v roce 2011 za řešení GTS Virtuální hosting a rovněž v roce 2012 za produkt GTS Data Storage. Letošní finálová účast je pro nás příznivým signálem, že svým zaměřením na ICT a přístupem k inovacím získáváme uznání nejen u zákazníků, ale také u odborné veřejnosti,“ uvedl Richard Novák, ředitel strategie a manažovaných služeb GTS Czech.