Hlavní stránkaPro média Tiskové zprávy a aktuality Společnost BaseN zajišťuje monitorovací služby pro GTS Virtual Hosting

Společnost BaseN zajišťuje monitorovací služby pro GTS Virtual Hosting

13. 12. 2012
Praha, 13. prosince 2012 – Skupina GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních služeb a datových center ve střední a východní Evropě, zavedla monitorovací řešení společnosti BaseN pro své služby virtuálního hostingu. Společnost BaseN, mezinárodní poskytovatel monitorovacích služeb, tak prokázala svůj přínos k vytvoření robustního a kvalitního computingového řešení GTS Virtual Hosting.

GTS Virtual Hosting umožňuje společnostem outsourcovat instalaci a údržbu serverového zařízení. Tento produkt nabízí zákazníkům možnost zakoupit computingové jednotky, které odpovídají jejich aktuálním potřebám, a lze je snadno škálovat v případě dalších požadavků. Zákazníci se mohou rozhodnout buď pro využití samostatných virtuálních privátních serverů (Virtual Private Server, VPS) nebo celého virtuálního hostingového prostředí (Virtual Hosting Environment, VHE), díky němuž získají ekvivalent privátního datového centra složeného z mnoha virtuálních computingových zdrojů.

„Virtuální prostředí musí nabízet přesný a časový přehled o svém výkonu, aby byla pro zákazníky důvěryhodnou službou. Monitorovací řešení plně odpovídá závazkům skupiny GTS a napomáhá nám naplňovat vysoká očekávání našich zákazníků nejen na lokální úrovni, ale také u velkých mezinárodních společností. Jsme potěšeni, že řešení BaseN zcela odpovídá naší vizi vyvíjet nová inovativní řešení pro naše zákazníky,“ uvedl Marcin Kotlarski, ředitel oblasti vývoje produktů skupiny GTS.

Monitorovací řešení BaseN již úspěšně funguje u dalších služeb skupiny GTS, jako například u IP VPN či u ethernetových linek, proto bylo rozšíření monitoringu o služby virtuálního hostingu přirozeným rozhodnutím. Koncoví zákazníci skupiny GTS, kteří již využívají jejích služeb, budou moci pracovat v již dobře známém portálu správy, který jim zprostředkuje přehled o jejich datových centrech a telekomunikačních řešeních.